Acasă Eveniment Maşină de poliţie, implicată într-un accident rutier, provocat de un bărbat de...

Maşină de poliţie, implicată într-un accident rutier, provocat de un bărbat de 73 de ani

DISTRIBUIȚI

Un accident rutier a avut loc, între Deva şi Hunedoara, luni după-amiază, în care a fost implicată o autospecială de poliţie. În urma accidentului, un agent şi un elev al Şcolii de Poliţie din Câmpina, dar şi un bărbat de 73 de ani, care a produs accidentul, au fost răniţi. 

Un şofer de 73 de ani a produs accidentul, după ce a intrat cu maşina de pe un drum secundar, pe un drum judeţean.

”La data de 01 august 2022, ora 16:45, un echipaj de poliţie format din doi agenţi de poliţie şi un elev al al Şcolii de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina, în timp ce se deplasa cu autospeciala de poliţie pe DJ 687, pe sensul de mers Deva spre Hunedoara, la un eveniment sesizat prin SUNAU 112, ajungând în zona km 1+ 100 m, circulând pe banda doi, a fost acroşat de către un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 73 de ani, care a pătruns pe DJ 687 venind de pe un drum secundar din partea dreaptă a sensului de mers şi nu ar fi dat prioritate de trecere echipajului de poliţie”, transmite IPJ Hunedoara.

În accident a fost implicată şi o a treia maşină.

”În urma acestui eveniment autospeciala poliţiei a fost proiectată pe sensul opus de mers unde a fost tamponată frontal de catre un alt autoturism condus de către un barbat în vârstă de 46 de ani din comuna Băcia, judeţul Hunedoara”, precizează IPJ Hunedoara.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a unui agent de poliţie, a elevului şi  a bărbatului  în vârstă de 73 de ani, care au fost transportaţi la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.  

Toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii