Acasă Sport Medalii pentru micile gimnaste ale Clubului Sportiv Școlar nr. 1 Timișoara la...

Medalii pentru micile gimnaste ale Clubului Sportiv Școlar nr. 1 Timișoara la Campionatul Național Școlar de la Oradea

1390
DISTRIBUIȚI

Micuțele gimnaste din Timișoara, de la Clubul Sportiv Școlar (CSȘ) nr. 1, au cucerit podiumul la Campionatul Național Școlar de Gimnastică Ritmică care s-a desfășurat la Oradea, în 8 – 10 iunie.

Gimnastele au fost îndrumate de antrenoarele Monica Wurtz si Adina Tărțan.

Prodan Maria a câștigat medalia de aur, la categoria Mica Gimnastă 7 ani. Medalii de argint la categoria Mica Gimnastă –Ansamblu au câștigat Jitariuc Brad Iris, Maier Maria, Spătaru Victoria, Prodan Maria, Mihalca Aida Trailovici Thais și Crișan Raisa. Medalii de bronz pentru categoria a IV-a Ansamblu au cucerit Indries Anastasia, Robescu Ioana, Andronachi Ilinca, Lungu Sonia, Păcurar Maria, Popescu Stefania si Tudor Larisa, iar locul 4 la echipe, categoria a IV-a a fost adjudecat de Indries Anastasia, Robescu Ioana, Andronachi Ilinca, Lungu Sonia, Păcurar Maria si Tudor Larisa.

Medalii de argint la minge și măciuci au fost câștigate de Fuzer Doris, locul IV la Individiual Compus, locul VI la cerc și locul VII la panglică, categoria a III- a, Junioare Mici, iar Maier Maria și Mihalca Aida au obținut locul VI, respectiv VII la categoria Mica Gimnastă 8 ani. Indries Anastasia a cucerit locul VI la coardă, categoria a IV-a, Mazzolin Giulia – locul VII la minge și locul VII la Individual Compus, categoria a III-a, Csesztanohici Carina – locul VIII la cerc, categoria a II-a Junioare Mari, Locul IV a fost câștigat de Ansamblul cu Panglici de Junioare: Fuzer Doris, Mazzolin Giulia, Ianos Timeea, Untaru Anamaria si Csesztanohici Carina.

 

Comentarii

comentarii