Acasă Sport Mexic se bate cu România, la Timișoara

Mexic se bate cu România, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

La Timișoara va avea loc la sfârșitul lunii o mare confruntare sportivă. Marele eveniment se va desfășura în data de 30 iulie, începând cu orele 20.00 la sala Olimpia din Timișoara.

”Eforturile se a reușii să organizăm o gala de box profesionistă sunt colosale, de acea țin să le mulțumesc tuturor sponsorilor care au contribuit financiar la organizarea acestui eveniment dar și oamenilor care au ales să plătească un bilet pentru a ne susține și pentru a fi prezenți in 30 iulie la gala de box Boxing Fighting Championship- România vs Mexic. Hai la box”, este mesajul lui Flavius Biea.

”Am așteptat cu nerăbdare să readucem boxul în față publicului. Așadar pe 30 iulie 2021, revenim cu un eveniment dedicat boxului profesionist unde centură IBA Intercontinentală va fi pusă din nou în joc de Flavius Biea, Bogdan Stoica și Ionuț “Tanculet” Iancu vor face trecerea de la kickboxing la box iar greul Lucian Lazăr spune și el DA unei noi provocări. Vino și tu și susține-ți favoriții pe 30 iulie 2021 la Sala Sporturilor Constantin Jude (Olimpia) începând cu ora 20.00 (open door 19.00).â”, mai transmit organizatorii. https://www.entertix.ro/…/boxing-fight-championship…

 

Comentarii

comentarii