Acasă Cultura Michael W. Smith – cel mai cunoscut cântăreţ de muzică creştină –...

Michael W. Smith – cel mai cunoscut cântăreţ de muzică creştină – vine la Timişoara

458
DISTRIBUIȚI

VIDEO

Cu două săptămâni înainte de Lepa Brena, pe Stadionul „Dan Păltinişanu” din Timişoara va concerta cântăreţul american Michael W. Smith, considerat cel mai important interpret de muzică creştină contemporană.

După concertul de anul trecut, de la Braşov, Michael W. Smith vine pentru a doua oară în România, la Timişoara, sâmbătă, 2 iunie 2012. Concertul acestuia de la stadion va începe de la ora 19.00, preţul unui bilet fiind de 50 de lei (40 de lei cu reducere pentru elevi şi studenţi) sau 125 de lei (bilete VIP). Ţinând cont de popularitatea cântăreţului şi de precedentele concerte din România şi Ungaria, cel mai probabil, evenimentul de la Timişoara va atrage un public numeros, din toată ţara.

 

Născut pe 7 octombrie 1957, Michael Whitaker Smith se bucură de popularitate şi apreciere în rândurile iubitorilor muzicii creştine, dar şi în lumea muzicii laice. Melodia sa „Place in the World”, lansată în anul 1991, a ajuns până pe locul 6 în Billboard Hot 100. Smith este şi câştigătorul a trei premii Grammy. De asemenea, a câştigat şi 44 de premii Dove acordate de Gospel Music Association. A vândut peste 13 milioane de albume, înregistrând 14 albume de aur şi patru albume de platină. Activitatea lui a impulsionat dezvoltatea muzicii creştine contemporane, el însuşi devenind cel respectat ambasador al muzicii ce transmite un mesaj al experienţei credinţei la nivel mondial. Cântecele lui au marcat trăirile spirituale ale creştinilor din lumea întreagă, în special ale protestanţilor, acestea fiind traduse şi adaptate chiar şi în România.

Concertul Michael W. Smith de la Timişoara este organizat de promoterul creştin din Marea Britanie Trevor King, împreună cu Evenimente Creştine Braşov şi partenerii Alpha Audio Sistems, Crearte Studio, ChristianEvents.ro, Fundaţia Casa Esterei. În deschidere vor cânta formaţiile Speranţa şi Cristocentric. Biletele sunt distribuite prin intermediul site-ulrilor www.evenimetecrestine.ro, www.stiricrestine.ro, www.crestintotal.ro şi a librăriilor gramma.ro, Kerigma şi CLC.

Comentarii

comentarii