Acasă Actualitate Ministrul de Interne Carmen Dan a venit cu primul avion la Timișoara

Ministrul de Interne Carmen Dan a venit cu primul avion la Timișoara

2302
DISTRIBUIȚI

Ministrul de Interne Carmen Dan a ajuns luni dimineața, în jurul orei 8.45, la Timișoara. De la aeroport ministrul a mers la Spitalul Județean unde a discutat cu managerul Marius Craina despre starea celor răniți în furtuna de duminică. Ultimul bilanț oficial a ajuns la 49 de persoane rănite, printre care și copii.

La Spitalul Județean, luni dimineața, mai erau internate 13 persoane, printre care și doi copii, internați la ATI. Șase răniți sunt internați la Neurochirurgie, patru la Ortopedie, un pacient este internat în Secția de Politraumă.

Cei doi copii cu vârste de 10 şi 11 ani, internaţi la Spitalul Judeţean Timişoara în urma furtunii de ieri, au fost operaţi, starea fetiţei fiind ceva mai critică, în timp ce băiatul are o evoluţie bună.

Ministrul MAI, Carmen Dan, a vizitat luni cei 13 internaţi din spital, care au mai rămas din cei 49 sosiţi aici duminică seara.

 „În primul rând am vrut să îi văd pe cei doi minori, pe Robert și pe Teodora, de 10 și de 11 ani, minori care au suportat niște intervenții chirurgicale serioase și am vrut să știu care este starea lor. Din păcate, Teodora nu este într-o stare foarte bună, este încă într-o perioadă critică și așteptăm să vedem cum evoluează. Robert este într-o stare stabilă și eu îmi doresc să se însănătoșească amândoi cât mai repede și să revină acasă alături de părinți”, a spus ministrul de Interne la Timișoara.

În jurul orei 14-15, la Timișaora va ave aloc un comitet pentru situații d eurgență, unde va participa și primul ministru Mihai Tudose.

Comentarii

comentarii