Acasă Eveniment Misiune neobișnuită pentru poliţişti, după ce o femeie prinsă în flagrant s-a...

Misiune neobișnuită pentru poliţişti, după ce o femeie prinsă în flagrant s-a blocat în maşină şi a început să se comporte ciudat

DISTRIBUIȚI

O femeie din Oradea, prinsă după ce a parcat neregulamentar pe un bulevard din oraş, s-a blocat în propria maşină şi a început să se comporte ciudat.

Totul a început în jurul orei 13.00, atunci când un echipaj al Poliţiei a surprins-o pe femeie după ce a parcat neregulamentar, blocând o bandă de circulaţie.

În momentul în care poliţiştii s-au apropiat de ea, femeia a fugit spre mașină, s-a urcat la volan şi a blocat uşile. Pentru că nu au reuşit să o convingă să iasă, poliţiştii au solicitat sprijin, însă tot degeaba.

Agenţii au încercat să-i explice femeii că nu i se întâmplă nimic, au întrebat-o dacă îi este teamă de amendă, însă ea a negat. Din autoturism, le-a scris cu degetul mesaje pe geam, le-a cerut să nu i se adreseze cu apelativul “doamnă” şi apoi a dat la maxim muzica bisericească.

Polițiștii au dus și un negociator, însă aceasta refuză constant să iasă ori macar să deschidă geamul ca să predea actele, motiv pentru care poliţiştii aflaţi la faţa locului au solicitat sprijnul unui echipaj al Ambulanţei Bihor.

Poliţiştii au restricţionat circulaţia în zona în care s-a produs incidentul şi dirijează traficul pentru a evita un eventual ambuteiaj.

Comentarii

comentarii