Acasă Actualitate Mizerie și debandadă la Serviciul pentru imigrări Timiș

Mizerie și debandadă la Serviciul pentru imigrări Timiș

404
DISTRIBUIȚI

Persoanele, îndeosebi cele cu cetățenie străină, care doresc să obțină la Timișoara un permis de ședere temporară, o carte de rezidență temporară, un aviz de angajare sau certificate de înregistrare ca cetățeni UE și SEE se lovesc, mai nou, de mizerie și debandadă. Așa ne spune o persoană care a trecut, de mai multe ori în ultimele zile, pe la sediul Serviciului pentru imigrări al județului Timiș, de pe strada Andrei Mocioni, nr. 8 – 10, aflat în subordinea Inspectoratului General pentru Imigrări (IGI).

Încă de la intrarea în instituție se vede coșul de gunoi care este plin ochi, astfel că mucurile de țigară și pachetele goale ajung pe jos. Deși fotografia nu lămurește clar acest aspect, persoana care ni s-a plâns de condiții din instituție ne asigură că acel coș de gunoi se afla chiar în interiorul clădirii, fără să fie curățat în ultimele zile. Mai mult, spune aceasta, se fumează direct în interior, cu toate că legea interzice acest lucru.

Am încercat să luăm legătura cu reprezentanții Serviciului pentru imigrări Timiș, însă apelând la numărul telefonic afișat pe site, ne-a răspuns de fiecare dată robotul cu „Post telefonic deranjat momentan”.

Comentarii

comentarii