Acasă Eveniment Monstru care și-a violat fiica de 13 ani, lăsând-o însărcinată, a fost...

Monstru care și-a violat fiica de 13 ani, lăsând-o însărcinată, a fost arestat, la doi ani după comiterea faptei

1881
DISTRIBUIȚI

Fapte abominabile s-au petrecut în decursul anului 2015 în localitatea Mailat din județul Arad. O monstruozitate de bărbat, un monstru cu chip de om, de la începutul 2015 și-a abuzat fiica vitregă, în vârstă de 13 ani, prin atingeri repetate în zona pieptului și intimă, amenințând-o că dacă se opune va fi supusă bătăii.

În luna aprilie a anului 2015, aflându-se la domiciliul său din Mailat, a forțat-o pe fetiță, amenințând-o din nou cu acte de violență, să întrețină raporturi sexuale cu el, deflorând-o.

Și de parcă nu era destul, în luna decembrie a anului 2015, de Crăciun, fetița a născut un băiețel, copil rezultat în urma violului.

Din cauze care deocamdată nu le cunoaștem (probabil și pentru că în Mailat nu s-a vorbit despre asta) în decursul anului 2017, au fost trimise, de către oamenii legii, probe la Institutul de Criminalistică. Ulterior, după luni bune biroul de expertize genetice judiciare din cadrul acestui institut a confirmat ca tatăl vitreg al minorei, este tatăl copilului fetiței.

Imediat, polițiștii l-au ridicat și, marți, bărbatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă în fața magistraților de la Judecătoria Arad,  pentru săvârșirea infracțiunii de viol și agresiune sexuală în formă continuată. Judecătorii au emis mandatul, tatăl vitreg (de 42 de ani) fiind introdus în arestul IPJ Arad.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii