Acasă Eveniment Nicolae Popovici, patronul firmei Intermed Utilaj, este bărbatul care a murit în...

Nicolae Popovici, patronul firmei Intermed Utilaj, este bărbatul care a murit în accidentul de la Pecica. Firma sa a intrat de curând în faliment – Video

2384
DISTRIBUIȚI

Bărbatul mort în accidentul de pe DN 7 este Nicolae Popovici, patronul firmei care a reabilitat drumul Pâncota-Seleuş, Intermed Utilaj. Martorii spun că maşina de teren condusă de omul de afaceri a intrat în plin în basculantă şi că  nu există nici o urmă de frânare. Deocamdată nu se știe cu exactitate ce s-a întâmplat, dar se pare că șoferului i s-ar fi făcut rău la volan.

„Astăzi, în jurul orei 10,00, un bărbat de 64 de ani, din Arad, a condus un autoturism pe DN 7, dinspre Nădlac spre Pecica. Într-o curbă ușoară la stânga, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă regulamentar din sens opus de un bărbat de 42 de ani din Pecica. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 64 de ani”, a declarat agent principal de poliție, Claudia Iuga.

Firma omulului de afaceri avea probleme serioase şi de curând a intrat în faliment. Aceasta a reabilitat tronsonul de drum Pâncota-Seleuş, drum în care au apărut gropile la mai puţin de două luni de la finalizarea lucrărilor. Consiliul Judeţean Arad a ţinut să specifice că societatea comercială a oferit o garanţie de 8 ani şi că va reface lucrarea, dar în scurt timp a intrat în faliment, iar acum, patronal a murit.  Există voci în Arad care vorbesc că este posibil ca omul de afaceri să se fi sinucis.

Accident rutier DN 7 intre Nadlac si Pecica, o victima, decedata, incarcerata.Accidentul s-a produs intre un camion de tip autobasculanta si un autoturism de teren.A intervenit Detasamentul de Pompieri Arad cu un echipa descarcerare, un echipaj SMURD cu sprijinul SVSU Pecica si SAJ Pecica.La locul accidentului a fost găsită o victima incarcerata, decedată in autoturismul de teren. Soferul autobasculantei a fost preluat de către echipajul SMURD cu răni minore la membrele inferioare si transportat la UPU Arad.

Publicată de ISU ARAD pe Joi, 28 martie 2019

Comentarii

comentarii