Acasă Actualitate Nicolae Robu crede că e normal să fie primar și în 2021

Nicolae Robu crede că e normal să fie primar și în 2021

DISTRIBUIȚI

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu (PNL), a declarat în cadrul unei dezbateri publice, privind bugetul, că îşi doreşte încă un mandat de primar, afirmând că ”aşa ar fi normal, ca anul 2021 să mă găsească pe mine primar”.

Nicolae Robu a spus că, după ce şi-a asumat finanţarea proiectului Timişoara Capitală Culturală Europeană în 2021, este normal ca tot el să conducă primăria oraşului în acel an.

„Dacă voi vrea să candidez, voi vedea atunci. În principiu da, dacă mă întrebaţi acum dacă îmi doresc încă un mandat, am spus deja. Timişoara va fi Capitală Europeană a Culturii, mă gândesc că aşa ar fi normal, ca anul 2021 să mă găsească pe mine primar, pentru că până una-alta, am asumat şi finanţarea şi reuşita şi alternativa nereuşită a acestui proiect. Dacă nu s-ar fi reuşit în competiţia pentru Capitală Europeană a Culturii, era vreun alt nume în afaraăde Robu care să facă obiectul oprobriului?”, a spus Nicolae Robu, conform news.ro.

Primarul Nicolae Robu se află, în prezent, la al doilea mandat, după ce a câştigat alegerile pentru Primaria Timişoara în anul 2012 şi în anul 2016. Următoarele alegeri locale au loc în anul 2020, iar până în prezent nimeni nu şi-a mai anunţat intenţia de a candida pentru funcţia de primar al Timişoarei.

Comentarii

comentarii