Acasă Actualitate Arena Sportivă din Dudeştii Noi va fi inaugurată în curând

Arena Sportivă din Dudeştii Noi va fi inaugurată în curând

DISTRIBUIȚI

Momentul mult aşteptat de locuitorii comunei Dudeştii Noi se apropie. După Paşti va fi inaugurată Arena Sportivă, numai bine, pe când se va mai încălzi şi vremea.

“Ne preocupă sănătatea locuitorilor comunei Dudeştii Noi, iar mişcarea înseamnă sănătate. Dar pentru localnicii noştri de toate vârstele, care sunt dinamici şi iubitori de mişcare, vrem să le punem la dispoziţie şi un loc de agrement sportiv”, spune primarul comunei Dudeştii Noi, Alin Nica.

Edilul spune că Arena Sportivă este o mândrie pentru dudeşteni, întrucât a găzduit spre finalul anului trecut un meci de minifotbal deosebit între CSC Dudeştii Noi şi o echipă alcătuită din foşti jucători ai Politehnicii Timişoara, dar şi din mari fotbalişti internaţionali, amintindu-l aici pe Miodrag Belodedici, dublu câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua Bucureşti şi Steaua Roşie Belgrad.

Astfel, cel mai probabil, în cursul lunii aprilie inaugurarea va avea loc. Investiţia este practic finalizată, urmează să fie făcută recepţia şi branşamentul la energie electrică, acesta fiind, de fapt singurul impediment pentru o inaugurare mai rapidă.

“Dacă Enel ne va ajuta să branşăm arena la energia electrică, o vom inaugura în luna aprilie. În bugetul de anul acesta am prevăzut bani pentru încălzirea Arenei Sportive, astfel încât să poată fi folosită şi pe timpul iernii. În paralel, zona din jurul arenei va fi prinsă într-un proiect de amenajare, cu parcări şi zone de acces acoperite cu pavaj”, adaugă edilul.

 

Comentarii

comentarii