Acasă Actualitate Nicolae Robu își asociază imagine cu Iulius Town, o investiție privată gândită...

Nicolae Robu își asociază imagine cu Iulius Town, o investiție privată gândită pe când nici nu visa să fie primar

1278
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei Nicolae Robu nu s-a putut abține și și-a asociat din nou imaginea cu investiția de la Iulius Town. Iulius Group a inaugurat în 2005, în timpul mandatului lui Gheorghe Ciuhandu, Iulius Mall Timișoara, cel mai mare mall din sud-vestul Europei. Despre proiectul de extindere s-a vorbit prima dată în 2009, când Robu nici măcar nu visa să intre în administrație. Dar, pentru că lucrările la Iulius Town au început în 2015, primarul consideră că a el a fost ”miezul” investiției.

„Iulius Town e o investiție privată 100%, atrasa de mine în Timișoara, nu de altcineva! În timp ce alții au încurajat investiții private în case cu turnulețe și fabrici poluatoare, eu am încurajat numai lucruri benefice pentru oraș și am obținut succes, câtă vreme ani în șir cu mine ca Primar, Timișoara a fost desemnată ca orașul cel mai recomandat pentru investiții și cel mai dinamic din România, de reputata revista economică Forbes”, a scris Robu pe Facebook, ca răspuns dat unui ”hater”.

La fel ca în primul său mandat, când tăia de zor panglici la inaugurarea investițiilor demarate de fosta administrație, Nicolae Robu nu scapă nici un prilej să-și asume munca și ideile altora.

Comentarii

comentarii