Acasă Politica Nicolae Robu: „Partenerii noştri de la PSD au insistat să se poarte...

Nicolae Robu: „Partenerii noştri de la PSD au insistat să se poarte discuţii cu această grupare Ciorbea-Ciuhandu”

343
DISTRIBUIȚI

Au tot existat tot felul de discuţii în ultimul timp cu privire la candidatul USL la Primăria Timişoara şi la consiliul judeţean. Mai mult, pe listele prezentate de USL la nivel naţional, nu au fist desemnaţi candidaţii USL pe judeţul Timiş. 

S-a tot zvonit că actualul primar, ţărănistul Gheorghe Ciuhandu, negociază asiduu cu USL pentru acest post, mai precis aripa Ciorbea din PNŢCD, care practic acum este inexistentă ca partid. Asta deşi conducerea PNL la nivel naţional a reconfirmat faptul că senatorul Nicolae Robu este unicul candidat al USL la Primăria Timişoarei. „S-au purtat negocieri pe un portofoliu larg, pe o sumă de idei, de posibile colaborări. PNL nu a iniţiat aceste discuţii şi nu a încercat să-l convingă pe domnul Ciuhandu de nimic în privinţa Primăriei Timişoara. Partenerii noştri de la PSD au insistat să se poarte discuţii cu această grupare Ciorbea-Ciuhandu, considerând că şi gruparea respectivă are un număr de susţşinători care în final vor fi un număr de votanţi. În focul politic fireşte că încerci să aduci de partea ta cât mai mulţi alegători”, a spus preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu.

 
Din punctul de vedere al PNL postul nu este negociabil
 
Dan Radu Ruşanu, vicepreşedinte PNL la nivel naţional, şi nu numai el, au reconfirmat candidatura lui Nicolae Robu la Primăria Timişoarei „Din punctul de vedere al PNL, câtă vreme mi-am arătat şi îmi arăt interesul pentru candidatura la Primăria Timişoara nu este negociabil postul respectiv. Dacă am spus da eu nu pot să vin acum şi să spun că mă joc de-a candidatura. Eu iau această candidatură fără crispare, fără încrâncenare. Eu nu sunt în postura unora care dacă nu ocupă vreo funcţie în momentul de faţă în primărie vor fi şomeri. Am o ofertă care le va asigura vremuri mai bune, dar o fac relaxat, cu convingerea că voi şi câştiga”, mai spune Robu.
 

Comentarii

comentarii