Acasă Actualitate Nicolae Trifan, candidatul PNL la Primăria Sânmihaiu Român, și-a prezentat o parte...

Nicolae Trifan, candidatul PNL la Primăria Sânmihaiu Român, și-a prezentat o parte din echipa sa de profesioniști

DISTRIBUIȚI

Nicolae Trifan, candidatul PNL la Primăria Sânmihaiu Român din județul Timiș, a prezentat o parte din echipa de profesioniști cu care va lucra, după ce va câștiga funcția de primar al localității.

 “Am alături oameni competenți, cu experiență și cu o dorință arzătoare de a schimba fața comunei Sânmihaiu Român!

Zilnic, vor să ne fie aproape tot mai multe persoane, iar asta ne dă curaj, încredere și putere că se poate să ne fie mai bine!

Pe toți cei care doresc să ne fie alături îi primim cu brațele deschise, atât timp cât sunt cu intenții bune, motivați și dornici să se implice astfel încât comuna noastră dragă să ajungă acolo unde-i este locul! Cât mai la înălțime!

Oamenii au înțeles că e nevoie de o schimbare și asta o poate face numai Nicolae Trifan cu echipa sa de profesioniști”, este mesajul lui Nicolae Trifan.

Sânmihaiu are o poziție strategică, dat fiind că în apropiere se află canalul Bega și cele două centuri pentru circulație auto. Deci există o infrastructură foarte necesară transporturilor, comunicării.

Nicolae Trifan a vorbit care este una dintre priorități pentru el și echipa sa de profesioniști!

“Zona industrială pe care o vom construi când voi ajunge primar va fi aproape de aceste artere de comunicații și transport, iar investitorii asta caută.

Comuna Sânmihaiu duce lipsa unei zone industriale micro și macro, adică pentru micii și pentru mari investitori, iar PNL-ul și Nicolae Trifan au în obiectiv să construiască acest obiectiv extrem de necesară pentru localitate și care va dezvolta foarte mult comuna.

Atunci și fondurile vor fi mari la bugetul local, care este foarte slab, undeva la 2 milioane € de 25 de ani”.

Nicolae Trifan a transmis următorul mesaj către cetățeni:

“Mesajul meu către alegătorii din comuna Sânmihaiu este de unitate. Toate cele trei localități trebuie să fie unite pe un obiectiv comun: dezvoltarea și bunăstarea comunei și a oamenilor. În unitate se poate ajunge la prosperitate și succes!”.

Comentarii

comentarii