Acasă Actualitate Nicolae Trifan unește Sânmihaiu Român! Președintele PUSL și un consilier PSD au...

Nicolae Trifan unește Sânmihaiu Român! Președintele PUSL și un consilier PSD au trecut la PNL Sânmihaiu Român

DISTRIBUIȚI

Președintele PUSL Sânmihaiu Român, Teodor Matiș, cu toată echipa, dar și consilierul local PSD, Simona Gyuge, au trecut la PNL.

Nicolae Trifan, consilier local și candidatul PNL la Primăria Sânmihaiu Român, a confirmat această situație și a explicat de ce PNL este tot mai atractiv pentru mulți cetățeni.

“Da, e vorba de Simona Gyuge, consilier local PSD Sânmihaiu, care a trecut la PNL, și Teodor Mateș, președintele PUSL Sânmihaiu Român, fost viceprimar, care cu întreaga echipă a venit la PNL.

De ce PNL devenit așa de atractiv? PNL are un candidat foarte puternic aici în Sânmihaiu Român care se bate de opt ani pentru interesul comunei și al cetățenilor.

Singura soluție pentru localitate pentru schimbare este Trifan și PNL. Cetățenii știu acest lucru”.

Nicolae Trifan susține că el este un om pentru oameni, nu pentru interesul personal, iar dacă va ajunge primar, toate instituțiile din localitate vor funcționa exemplar pentru progresul și bunăstarea localității.

El este convins că, atunci când ajungi în fruntea primăriei, dacă ajungi primar, ai pârghiile la îndemână pentru a schimba totul în bine și să faci să funcționeze cum trebuie în interesul comunei și al oamenilor.

Nicolae Trifan mizează pe armonie între sate și unitate în comuna Sânmihaiu Român!

“E important să nu se formeze echipe și echipe, grupuri și grupuri, care să fie mereu înverșunați unii împotriva altora, toți cu interese proprii, într-o permanentă luptă fără sens care să dăuneze localității și cetățenilor. Ideal este să fie o armonie, o unitate în interesul comunei. 

Întotdeauna  a fost o competiție între sate, mai ales în perioada alegerilor. Cetățenii din Utvin vor primar din Utvin și cei din Sânmihaiu vor primar din Sânmihaiu. Trebuie o unitate între toate localitățile Sânmihaiu Român, Seminarul German și Utvin în interesul cetățenilor și al întregii comune.
PNL unește comuna și are un singur interes: cetățeanul”, este mesajul lui Nicolae Trifan, candidatul PNL la Primăria Sânmihaiu Român.

Simona Gyuge spune că în noua echipă în care face acum parte sunt oameni cu o voință puternică și orientați spre reușită, conduși de Nicolae Trifan.

”În urmă cu patru ani, plină de speranță și cu o dorință arzătoare de a mă implica cât mai mult pentru a ajuta comunitatea din Sânmihaiu Român, m-am înscris în PSD. Am ajuns în consiliul local, iar în toată această perioadă nu am făcut deloc politică. Toate deciziile pe care le-am luat și propunerile pe care le-am făcut au fost în interesul cetățenilor.

Am crezut că în PSD voi fi înconjurată în continuare de persoane la fel de motivate ca și mine să sprijine oamenii locului, așa cum mi s-a promis de la bun început, dar m-am înșelat. Pentru că dezamăgirea este uriașă, iar eu nu-mi mai găsesc locul în acest partid cu ‘echipa nou venită’ ,drept urmare am luat decizia de a mă înscrie în PNL.

Mi-am găsit locul în noua echipă căreia m-am alăturat, condusă de Nicolae Trifan, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Sânmihaiu Român, pe care-l susțin. Eu mă voi regăsi pe lista candidaților pentru Consiliul Local Sânmihaiu Român și îmi doresc să îmi fiți alături în continuare!”, spune Simona Gyuge.

Comentarii

comentarii