Acasă Actualitate Numărul de noi cazuri de COVID-19 în Timiș, pe 18 august pe...

Numărul de noi cazuri de COVID-19 în Timiș, pe 18 august pe localități. Focarul de la Făget, declarat stins

1204
DISTRIBUIȚI

Pe 18 august, pentru prima dată de la începutul pandemiei de COVID-19, autoritățile județene din Timiș transmit defalcat, pe localități, noile cazuri de COVID-19. Pe lângă acestea, se mai arată că în Timiș au decedat alte două persoane infectate cu noul coronavirus, 100 în total de la începutul pandemiei, că a fost realizat un număr record de teste – 2.035, dar și că în spitale se mai regăsesc 201 pacienți, dintre care 20 la ATI.

„Numărul de persoane confirmate COVID-19 în ultimele 24 de ore: 30. Cele 30 de persoane sunt din Timișoara – 15, Lugoj – 3, Sânnicolau Mare  2, Giroc – 1, Chișoda – 1, Dumbrăvița – 1, Nădrag- 1, Izvin (Recaș) – 1, Moșnița Nouă – 1, Gătaia – 1, Satchinez – 1, Dudeștii Noi -1, Covaci (Sânandrei)-1”, transmit reprezentanții Prefecturii Județului Timiș.

În privința focarelor, DSP Timiș oferă informații pozitive: cel de la Făget a fost declarat stins, iar în rest, în cadrul celorlalte șapte rămase active, nu au fost descoperite alte persoane infectate.

„Menționăm faptul că la aceasta dată, 7 focare sunt active și se află în supraveghere epidemiologică. Menționăm faptul că focarul din zona Făgetului a fost închis. Direcţia de Sănătate Publică Timiș, prin personalul de specialitate urmărește și monitorizează cu deosebită atenție evoluția situației infecției cu noul coronavirus în această zonă.

CENTRU pentru minori – 3 cazuri confirmate- Focar în supraveghere

SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ TIMIȘOARA – 21 cazuri confirmate- Focar în supraveghere

UNITATE ECONOMICĂ – 17 cazuri confirmate –  Focar în supraveghere

UNITATE ECONOMICĂ –   8 cazuri confirmate –  Focar în supraveghere

INSPECTORATUL DE POLIȚIE TIMIȘ –  16 cazuri confirmate –  Focar în supraveghere

UNITATE ECONOMICĂ – 4 cazuri confirmate –  Focar în supraveghere

UNITATE ECONOMICĂ – 14 cazuri confirmate –  Focar în supraveghere”, transmit reprezentanții DSP Timiș.

Comentarii

comentarii