Acasă Eveniment O adolescentă de 17 ani a vrut să se sinucidă, aruncându-se de...

O adolescentă de 17 ani a vrut să se sinucidă, aruncându-se de pe pasarela unei gări din vestul țării

1368
DISTRIBUIȚI

O adolescentă de 17 ani din Simeria a vrut să-şi încheie socotelile cu viaţa, luni după amiază, nu se ştie din ce cauză. Tânăra s-a plimbat pe pasarela pietonală din Gara Simeria vreo jumătate de oră, iar când şi-a făcut curaj, s-a aruncat în gol.

Pentru că angajaţii din Gara Simeria au observat gestul fetei, în scurt timp la faţa locului au ajuns şi cei de la SMURD Simeria, dar şi o maşină de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. ”Pacienta era conştientă, dar acuza dureri la nivelul toracelui şi a coloanei vertebrale. A fost stabilizată la faţa locului şi apoi transportată la Spitalul Judeţean din Deva. Din primele date, se suspectează o fractură de coloană vertebrală”, a afirmat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. “Se pare că adolescenta a vrut să se sinucidă, nu sunt suspiciuni de fapte penale”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, pentru mesagerulhunedorean.ro.

Din fericire, tentativa de a-şi lua viaţa nu i-a reuşit adolescentei. Norocul ei a fost că a căzut pe o grămadă de zăpadă, strânsă între şinele căii ferate.

Comentarii

comentarii