Acasă Actualitate O asistentă medicală, în vârstă de 55 de ani, a murit la...

O asistentă medicală, în vârstă de 55 de ani, a murit la o săptămână după ce a primit cea de-a doua doză de vaccin anti-COVID19

1799
DISTRIBUIȚI

O asistentă medicală din Bucureşti a murit la o săptămână după ce a primit cea de-a doua doză de vaccin/ Ministerul Sănătăţii: Nu au existat reacţii adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel; cauzele decesului vor fi stabilite de către IML

O asistentă medicală din Bucureşti, în vârstă de 55 de ani, a murit la o săptămână după ce a primit a doua doză de vaccin, a anunţat, vineri seară, Ministrul Sănătăţii, care a precizat că nu au existat reacţii adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel. ”Cauzele decesului vor fi stabilite de către Institutul de Medicină Legală”, a transmis Ministerul Sănătăţii. 

Ministerul Sănătăţii a transmis, vineri seară, precizări cu privire la o asistentă medicală din Bucureşti, care a decedat la o săptămână după ce a primit a doua doză de vaccin.

”Asistenta medicală, în vârstă de 55 de ani, a fost vaccinată la 21 ianuarie a.c. cu doza de rapel şi a decedat la 28 ianuarie a.c. Menţionăm că nu au existat reacţii adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel”, a transmis Ministerul sănătăţii.

Sursa citată a precizat că Institutul de Medicină Legală va stabili cauzele decesului.

”Pentru corecta informare a opiniei publice vom reveni cu precizări în momentul în care vom avea rezultatele preliminare ale autopsiei”, a mai transmis Ministerul Sănătăţii.

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii