Acasă Actualitate O asociație baptistă a revoltat un cartier întreg din Lugoj. Campanie de...

O asociație baptistă a revoltat un cartier întreg din Lugoj. Campanie de strângere de semnături controversată

1393
DISTRIBUIȚI

O asociatie baptista din Lugoj, “Painea Vietii”, condusă de doi frați controversati, urmareste de cateva luni de zile sa puna mana o cladire din cartierul Micro IV in care a functionat o centrala termica. Dupa ceva timp in care proiectul parea abandonat, oamenii din zonă s-au trezit ca reprezentanti ai asociatiei le bat la usa. Campanie de strangere de semnaturi pentru transformarea cladirii fostei centrale termice din Micro IV este considerata mincinoasa si revoltatoare.

“A venit un nene si ne-a spus ca daca vrem sa semnam. Mi-a spus ca centrala oricum a fost cedata de primarie si daca suntem de acord cu ce vor ei sa faca acolo. Si a inceput sa insire o gramada de activitati. Am fost revoltat sa aud toata “poezia”, mai ales ca stia ca noi cei din Micro IV suntem impotriva cedarii centralei. Este inadmisibil sa induci lumea in eroare sa semneze si, dupa, sa mergi cu semnaturile si sa spui…uite lumea e de acord…., vrem centrala!”, a declarat pentru Lugoj Info.ro unul dintre locuitorii cartierului.

Povestea a mai fost confirmata si de o doamna care, la fel, s-a aratat indignata de modul in care oamenilor din cartier li s-a prezentat situatia. Asociatia “Painea Vietii” este condusa de fratii Gigel si Daniel Olariu, cei doi facandu-se remarcati in ultimii ani prin mai multe actiuni controversate, ultimul detinand si o televiziune la care primarul are cale libera si chiar este incurajat sa ii jigneasca pe cei care il contesta.

Contactat de Lugoj Info.ro, Gigel Olariu a recunoscut ca este in plina desfasurare o campanie de strangere de semnaturi, insa a negat ca lugojenilor le este prezentat proiectul cu specificatia ca fosta centrala ar fi deja in posesia asociatiei pe care o conduce. Foarte interesant este faptul ca cei doi sefi ai asociatiei evita sa faca o consultare publica pe tema cladirii fostei centrale, desi oamenii din cartier au solicitat o astfel de intalnire, fapt ce lasa loc pentru o serie de interpretari. Nici primarul nu a convocat oamenii la o intalnire si a introdus pe ordinea de zi a unei sedinte proiectul pe care mai apoi l-a retras din cauza ca lugojenii au apucat sa afle de el. 

Comentarii

comentarii