Acasă Eveniment O autospecială de poliție aflată în misiune a fost implicată într-un accident....

O autospecială de poliție aflată în misiune a fost implicată într-un accident. Un ofițer s-a ales cu dosar penal

DISTRIBUIȚI

O mașină de poliție a fost implicată într-un accident, într-o intersecție din Oradea. Oamenii legii se aflau în misiune și urmăreau un autoturism în care s-ar fi aflat indivizi certați cu legea.

Autospeciala a intrat pe o arteră principală, venind de pe o străduță cu sens unic, dar pe contrasens. A intrat în coliziune cu o mașină pe care a proiectat-o într-un stâlp.

Accidentul s-a petrecut pe strada Seleușului din Oradea, într-o zonă de case. La volanul mașinii lovite de autospecială se afla o femeie, care s-a trezit aruncată într-un stâlp, iar mașina în care se aflau polițiștii a ajuns pe trotuar.

Polițiștii erau pe urmele unor răufăcători, spun oficialii de la Inspectoratul Județean de Politie.

Ioana Lascău, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor: ”O autospecială a Poliției Oradea, care avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune, deplasându-se pentru a identifica, în trafic, un autoturism dat în consemn, ai căror ocupanți ar fi fost suspecți de comiterea unor infracțiuni/ a pătruns în intersecție, fără să se asigure, și a acroșat un autoturism care a intrat, simultan, în intersecție.

Cei doi agenți aflați în mașina de poliție, dar și șoferița, au primit îngrijiri medicale la fața locului. Cu toate că era în misiune, agentul de la volan ar fi trebuit să se asigure la intrarea în intersecție, mai ales că venea pe contrasens. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”.

Comentarii

comentarii