Acasă Eveniment Intervenţie a poliţiştilor de frontieră de la Berzeasca, pentru salvarea unei bărci...

Intervenţie a poliţiştilor de frontieră de la Berzeasca, pentru salvarea unei bărci aflată în derivă

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră de la Berzeasca, judeţul Caraş-Severin, au intervenit în sprijinul a doi cetăţeni de origine sârbă aflaţi în derivă într-o ambarcaţiune pe şenalul navigabil al Dunării. Motorul bărcii s-a defectat. 

”În data de 05.08.2022, în jurul orei 18.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berzeasca, judeţul Caraş-Severin, au observat o ambarcaţiune de agrement sub pavilion Serbia aflată în derivă pe şenalul navigabil al Dunării. Imediat a fost declanşată o acţiune de salvare, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berzeasca intervenind cu o ambarcaţiune din dotarea Poliţiei de Frontieră”, se arată într-un comunicat de presă, de sâmbătă, al Poliţiei de Frontieră.

Potrivit sursei citate, în dreptul kilometrului 1016 al Dunării a fost identificată ambarcaţiunea de agrement cu motor în care se aflau doi cetăţeni sârbi care au declarat că motorul bărcii s-a defectat.

În urma intervenţiei echipajului Poliţiei de Frontieră Române, cetăţenii sârbi au fost duşi în siguranţă la malul sârbesc, unde au fost preluaţi de echipajele din ţara vecină, pentru a le acorda sprijin de specialitate.

Comentarii

comentarii