Acasă Eveniment O femeie din Bihor, prinsă de polițiștii de frontieră cu peste 40.000...

O femeie din Bihor, prinsă de polițiștii de frontieră cu peste 40.000 de petarde, cumpărate, din câte spune aceasta, de la un bărbat din Timiș

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din Salonta o cercetează pe o femeie care transporta aproximativ 40.700 de articole pirotehnice, fără a deține autorizație pentru a efectua operațiuni cu astfel de materiale. Pe 17 decembrie, în jurul orei 15.00, aceasta a fost oprită, în timpul unui control specific, în localitatea de frontieră Ciumeghiu, pe când se afla drept pasager într-un taxi.

La controlul efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au  descoperit în portbagaj 40.679 articole pirotehnice, ambalate în cutii de carton. Polițiștii au constatat că femeia nu deținea autorizație pentru operațiuni cu astfel de materiale pirotehnice. Scopul acesteia era să le comercializeze în județul Bihor, după ce le-a cumpărat de la o persoană de pe raza judeţului Timiș, din câte spune suspecta.

„În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, comentează reprezentanții Poliției de Frontieră.

Comentarii

comentarii