Acasă Actualitate O firmă de păcănele din Timișoara a intrat falimentat, datorând statului aproape...

O firmă de păcănele din Timișoara a intrat falimentat, datorând statului aproape 2 milioane de lei

DISTRIBUIȚI

O firmă din Timişoara având licenţa valabilă până în 2029 și 163 de autorizații de exploatare a sloturilor şi-a anunţat falimentul, motivul fiind suprataxarea impusă de guvernanţi. Firma a lăsat datorii la stat în valoare de peste 1,8 milioane de lei, arată site-ul specializat playresponsibly.

Firma Automatic Leisure SRL s-a declarat răpusă de suprataxarea impusă de guvern. Prin semnătura lui Ioan Cercega, compania din Timișoara a informat ONJN că și-a încheiat activitatea începând cu 1 ianuarie 2024 și că nu-și poate achita datoriile.

În compania din vestul țării apar 3 asociați: Ioan Cercega, Radu-Francesco Cercega și italianul Pietro Serventi, iar primul are rol și rol de administrator. 

În 2022 firma a avut o cifră de afaceri de 17 262 521 lei, un profit de 1 328 949 lei și 28 de angajați.

Compania are sechestru pe 84 de aparate, ale cărei serii sunt înșirate într-un document expediat către ONJN. Ele nu mai funcționează de pe 12 decembrie 2023.

Dosarul de insolvență se află pe masa Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Automatic are de achitat o sumă uriașă ca taxe de autorizare. Mai exact, suma de recuperat de către stat este de 1.852.953 lei.

sursa: playresponsibly.ro

Comentarii

comentarii