Acasă Actualitate O seară specială cu beneficiarii Fundației Pentru Voi, în centrul Timișoarei

O seară specială cu beneficiarii Fundației Pentru Voi, în centrul Timișoarei

DISTRIBUIȚI

Fundaţia Pentru Voi Timișoara derulează, în dată de 5 decembrie 2022, de la ora 15.00, pe terasa Massimo Timișoara, din Piața Victoriei, o acțiunea de conștientizare intitulată “dizABILITATE Pentru Voi în COMUNITATE!”, cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Simona Hanga a explicat că obiectivul acestei acțiuni îl constituie promovarea abilităților lucrative ale beneficiarilor centrelor de zi ale fundației, sensibilizarea opiniei publice cu privire la avantajele care ar rezultă din integrarea persoanelor cu dizabilități intelectuale în fiecare aspect al vieții. Comunitatea timișoreana are nevoie să ne cunoască beneficiarii, nevoile și aptitudinile lor, iar aceștia au nevoie să fie apreciați, valorizați și să se simtă incluși.

Va participa un grup restrâns de beneficiari ai fundației, însoțiți de pedagogi, care va așteaptă cu drag să va prezinte decorațiuni de Crăciun, sacoșe, tricouri, felicitări handmade, lucrate de ei, cu migală și îndemânare.

Așadar, ce abilități lucrative au persoanele cu dizabilități intelectuale de la Fundația Pentru Voi puteți descoperi, în 5 decembrie, de la ora 15. La un ceai cald sau o cafea, puteți întâlni oameni speciali, unici și de o sinceritate dezarmantă, cu cele mai frumoase zâmbete, care v-au fost dăruite vreodată.

În același timp, dacă doriți să păstrați o amintire a evenimentului sau să oferiți un dar special de Moș Nicolae, puteți alege dintre minunățiile create cu migală și pasiune, expuse la standul “Pentru Voi”, în schimbul unei donații recomandate pentru fiecare produs în parte.

“Munca beneficiarilor noștri este neprețuită. Prezența voastră la eveniment și aprecierea expoziției de produse va fi o răsplată pe măsură pentru ei. Mulțumim din suflet Segafredo Zanetti Timișoara pentru că ne găzduiți evenimentul, cu generozitate! Vă așteptăm cu drag!”, este mesajul Fundației Pentru Voi Timișoara.

 

Comentarii

comentarii