Acasă Eveniment O șoferiță de 67 de ani din Mehedinți a intrat cu mașina...

O șoferiță de 67 de ani din Mehedinți a intrat cu mașina sub un TIR. Salvatorii au rămas șocați de ceea ce au găsit la locul accidentului

DISTRIBUIȚI

O șoferiță, în vârstă de 67 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinți, conducea un autoturism Dacia Logan, pe DN 6, când, la un moment dat, a părăsit brusc sensul de mers și a intrat sub un TIR.

„Conducătoarea autoturismului a pătruns în mod nejustificat pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autotir”, a declarat Viorel Stăncioiu, de la Poliția Rutieră Mehedinţi, citat de Observator TV.

Şoferii din trafic au sunat după ajutor la 112, dar cum maşina a fot distrusă complet în impact, martorii, dar și salvatorii sosiți la fața locului au crezut că nimeni nu va mai ieşi cu viaţă din mormanul de fiare.

Șocul a fost cu atât mai mare, atunci când medicii au găsit-o pe femeia de 67 de ani în stare stabilă, fără răni majore, care să îi pună viața în pericol.

„Un pacient de sex feminin care la momentul sosirii noastre era conştientă, dar cu o stare confuză, prezenta traumatism cranian cu plagă deschisă, în rest, la primul examen nu s-au sesizat fracturi sau alte plăgi, în afară de regiunea craniană”, a declarat Marin Iorga, de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Mehedinţi.

Victima a fost transportată la spital şi a rămas internată, în timp ce șoferul TIR-ului a scăpat doar cu o sperietură și, evident, a rămas cu pagubele materiale.

Poliţiştii au stabilit că niciunul dintre şoferi nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar acum trebuie să afle cauză exactă a coliziunii.

Comentarii

comentarii