Acasă Actualitate Oamenii de afaceri din Qatar, invitați să facă afaceri cu România

Oamenii de afaceri din Qatar, invitați să facă afaceri cu România

DISTRIBUIȚI

Qatarul a devenit de-a lungul timpului o țară cu o influență destul de mare printre statele din Orientul Mijlociu. Cu o economie bazată, în principal pe petrol și gaze naturale, statul qatarez a reușit să se claseze în topul economiilor mondiale.

Pentru firmele din Timiș, oportunitatea de a intra în legături de afaceri cu bogatul stat din Orientul Mijlociu este oferită de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

CCIAT și Camera de Comerț și Industrie a Statului Qatar, sub egida Ambasadei Statului Qatar în România, invită firmele timișene la un Forum de Afaceri virtual.

Evenimentul este destinat dezvoltării și promovării schimburilor comerciale bilaterale cât și identificării de oportunități de afaceri și proiecte de investiții pe cele două piețe și se adresează cu prioritate companiilor românești care activează în sectoare de activitate cu un important potențial de cooperare oferit de piața din Qatar, respectiv: agricultură – exportatori de produse agroalimentare care pot oferi continuitate în furnizare și condiții de refrigerare (carne de oaie/miel congelată, legume, fructe, cereale, zahăr, ulei, alimente de bază); energie din surse neconvenționale; IT & Inteligență Artificială; sectorul industrial; turism și HoReCa; securitate cibernetică – schimburi de experiență, cursuri de specializare și alte domenii.

La eveniment vor participa Florica CHIRIȚĂ, președintele CCIA Timiș și E.S. Dl. Osama Yousef A.A. Alqaradawi, Ambasadorul Statului Qatar în România.

Evenimentul se va desfășura în limba engleză, pe platforma Zoom a CCIAT.

Link-ul de conectare va fi transmis după primirea confirmării de participare.

Înregistrarea se face completând talonul de participare disponibil pe site-ul CCIAT: https://www.cciat.ro/formular/index.php?cdx=GkPs.  

Termen limită este 14 septembrie, iar participarea este gratuită.

Comentarii

comentarii