Acasă Actualitate Obrăznicia distribuitorilor de pliante publicitare

Obrăznicia distribuitorilor de pliante publicitare

2010
DISTRIBUIȚI

Nesimţirea „curierilor” care împrăştie pliante de promovare a diferitelor lanţuri de magazine sau de produse este fără margini. Sună la interfon la orice ore, de obicei au câte un fix pentru numerele apartamentelor cu ferestre în spatele blocului, ca să nu îi vadă cine sunt, mint că sunt „poştaşul”, iar naivii din bloc le deschid. Cu toate că aproape fiecare scară de bloc are deja amenajată în exterior cutia pentru astfel de pliante, iar de acolo, blocatarii îşi au „ofertele” civilizat şi le citesc. Chiar aşa se întâmplă, când treaba merge civilizat.

Dar în momentul în care aceşti vandali intră în scările blocurilor şi umplu cutiile poştale cu produsele lor de promovare, astfel încât nu mai găseşti eventuala proprie corespondenţă printre foile lor (de la câte 4-5 firme) sau, mai mult decât atât, umplu toate etajele cu broşurile care devin inutile pentru toată lumea, nu simţi decât repulsie şi faţă de astfel de operatori, şi faţă de pliantul pe care-l arunci direct la coş.

„A ieşit copilul (de 5 ani) din apartament şi a alunecat pe unul dintre pliantele puse direct pe jos, în faţa uşii”, ne spune o familie care aduce şi dovada mizeriei lăsate de astfel de „pălmaşi”.

Vă putem asigura că nu a avut niciun efect benefic pentru magazinul respectiv plata rândaşului. Pentru că toate pliantele au fost măturate şi aruncate direct în pubela ecologică.

Cei care le dau spre distribuire pliantele, ar trebui să-i şi educe pe aceşti indivizi să nu fie nesimţiţi, pentru că altfel, îi plătesc degeaba.

Comentarii

comentarii