Acasă Eveniment Om de afaceri arădean, dispărut după o ceartă cu asociații

Om de afaceri arădean, dispărut după o ceartă cu asociații

454
DISTRIBUIȚI

03.05.2013-abelOmul de afaceri arădean Abel Apostol a dispărut de câteva zile după o ceartă cu partenerii săi de afaceri.

Abel Apostol, patron al restaurantului și bazei sportive Riviera de pe Malul Mureșului din Arad, a fost văzut ultima oară în seara zilei de 1 mai, în jurul orei 21.00, chiar în incinta bazei sportive. Fiul său este cel care a constat dispariția și spune că deși a stabilit cu tatăl său că se întâlnesc la ora 21.00, când l-a sunat, acesta avea telefonul închis. Conform familiei, cu două ore înainte, Abel s-ar fi certat cu asociații săi. Fiul omului de afaceri spune că tatăl său ar fi fost chiar amenințat cu moartea de către asociații săi. Acesta, întors recent din SUA, ar fi intenționat să renunțe la restaurant, în favoarea bazei sportive, de care ar fi urmat să se ocupe fiul său. Dar asociații nu au fost de acord și au trecut la amenințări.

Abel Apostol are 55 de ani și era îmbrăcat într-un tricou galben, pantaloni gri, sandale maro şi o geacă neagră. Polițiștii arădeni au demarat cercetările, iar Abel Apostol a fost dat în urmărire internațională. În parcarea bazei sportive se află mașina omului de afaceri, iar criminaliştii au verificat interiorul autoturismului în speranţa descoperirii unui indiciu. Poliţiştii şi jandarmii au început deja căutările cu ajutorul câinilor specializaţi în căutarea persoanelor dispărute. Pompierii au început căutările pe râul Mureş, pentru că există posibilitatea ca acesta să se fi înecat.

 

Comentarii

comentarii