Acasă Administraţie Operațiunea „ghilotina” continuă în acest week-end. Mai multe străzi importante din zona...

Operațiunea „ghilotina” continuă în acest week-end. Mai multe străzi importante din zona centrală a Timișoarei rămân fără cabluri aeriene

1509
DISTRIBUIȚI

Direcția Generală drumuri, poduri, parcaje și rețele de utilități din cadrul Primăriei Timișoara informează că acțiunile de dezafectare a cablurilor aeriene ajunge pe mai multe străzi din centrul Timișoarei.

Începând de vineri, 29 mai 2020, de la ora 21, lucrările de  dezafectare a cablurilor aeriene ajung și pe următoarele tronsoane:

– bulevardul  Republicii, tronsonul de la strada Paris la strada Jiul;

– bulevardul Ferdinand I, tronsonul  de la bulevardul Republicii la Podul Maria;

– strada Mihai Eminescu, tronsonul de la bulevardul 20 Decembrie 1989 la bulevardul  Revoluției din 1989;

– bulevardul C. D. Loga, tronsonul de la bulevardul Michelangelo la bulevardul Revoluției din 1989 și străzile adiacente.

„Îi rugăm pe cetățenii din zonă care au probleme cu transmisiile de voce/date, să se adreseze direct firmelor cu care au contracte în derulare, deoarece toți operatorii au fost avertizați în mod repetat asupra obligativității trecerii cablurilor în subteran. Trebuie să mai precizăm că există canalizații subterane și că toate lucrările de investiții la drumuri, pe care le realizează primăria, cuprind și canalizație subterană pentru cabluri”, transmit reprezentanții municipalității.

Comentarii

comentarii