Acasă Actualitate Pastorul baptist, deputat PNL, Ben-Oni Ardelean, în tandrețuri c-o drăguță

Pastorul baptist, deputat PNL, Ben-Oni Ardelean, în tandrețuri c-o drăguță

DISTRIBUIȚI

Al doilea om din cel mai puternic partid de opoziţie e îndrăgostit şi nu se fereşte s-o arate. Pastorul-parlamentar împarte gesturi intime cu domnişoara ”Zen”! Vicele Camerei Deputaţilor, Ben-Oni Ardelean, e cel mai bogat politician din Timiş.

Cunoscut pentru averea sa considerabilă – este, probabil, cel mai bogat parlamentar de Timiş -, dar şi pentru controversatul episod al invitării lui Mike Tyson în Parlamentul României, Ben-Oni Ardelean se întâlneşte zi de zi ore intregi cu şatena care i-a cucerit, se pare, inima. Mai precis, este vorba despre Ioana, o tânără chipeşă care lucrează la Senatul României.

Aşa cum se observă în imaginile obţinute de CANCAN.RO, pastorul baptist Ben-Oni Ardelean îşi găseşte vreme, în aceste zile agitate în politica românească, pentru plimbări îndelungate cu tânăra şatenă, pe care o ţine mai tot timpul, strâns, de mână, în timp ce fac schimb de priviri afectuoase. Cei doi se plimbă şi cu un autoturism Audi decapotabil, model nou, condus de şatenă, pe ale cărui plăcuţe de înamtriculare scrie “ZEN”.

Zilele trecute, Ben-Oni Ardelean şi tânăra “Zen” au ajuns, în jurul orei 22.30, acasă la viceprepreşedintele Camerei, făcând risipă de gesturi tandre pe drum. Cum au intrat în bloc, s-au sărutat ca în filme, până a venit liftul. Au intrat sărutându-se. Apoi, în apartament, în dreptul ferestrei, au continuat. Mai rar așa sesiune de sărutat! Pastorii ăștia sunt ceva…

Au înnoptat amândoi, iar dimineaţă, în jurul orei 10.00, au plecat cu aceeaşi maşină Audi cabrio, condusă de Ioana, spre Parlament. Tânăra l-a lăsat în faţa intrării Camerei Deputaţilor pe demnitar, nu înainte de a-l săruta, îndelung, la despărţire. Apoi, şi-a continuat drumul, iar după ce a găsit un loc de parcare, a pornit-o spre intrarea în sediul Senatului, unde lucrează, încărcată cu mai multe cumpărături.

Ben-Oni Ardelean este vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, precum şi vicepreşedinte PNL. În vârstă de 42 de ani, Ben-Oni Ardelean este licenţiat în Teologie, conferenţiar asociat la Facultatea de Teologie Baptistă a Universităţii Bucureşti, cadru universitar la Institutul Baptist Bucureşti. În perioada 2012 – 2016 a fost senator, iar din 2016 este deputat. Între 1998 şi 2008 a fost pastor, aparţinând de Uniunea Bisericilor Baptiste din România.

Comentarii

comentarii