Acasă Actualitate Patru doctoranzi de la Universitatea de Științele Vieții Timișoara câștigătorii Games of...

Patru doctoranzi de la Universitatea de Științele Vieții Timișoara câștigătorii Games of Science 2024

DISTRIBUIȚI

Sergiu Orășan este câștigătorul ediției de la Timișoara a Games of Science din acest an. El este doctorand al Facultății de Medicină Veterinară a Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara și cercetarea despre care a vorbit este legată de bioetica folosirii animalelor de laborator.

Mike Folescu, doctorand al aceleiași facultăți, a ocupat locul al doilea cu discursul lui despre imprimarea 3D țesuturilor, și, împreună cu Sergiu, vor participa la finala de la București a Games of Science, pe 12 mai.

Locul al treilea i-a revenit Danielei Voinescu, doctorand în Științele Educației la Universitatea de Vest, care a vorbit despre felul în care experiența personală a făcut-o să cerceteze felul cel mai eficient în care muzica este predată copiilor.

Pe locul al patrulea s-a situat Anca Oprea, doctorand la Facultatea de Psihologie, care a explicat în cel fel învățarea autoreglată e utilă pentru noi toți, dar în special pentru cei cu tulburări specifice de învățare.

A fost o ediție marcată de diversitatea temelor și generozitatea participanților, care au venit să împărtășească ce știu și fac mai bine – să vorbească despre pasiunea lor pentru cercetare!

Săptămâna viitoare avem ultima ediție din acest an a concursurilor locale Games of Science – cea online, deschisă cercetătorilor de 20-35 de ani din toată lumea (care pot vorbi despre ceea ce fac în românește). Dacă vreți să prindeți acest ultim tren, vă puteți înscrie aici https://socialinnovsolutions.typeform.com/to/eMpKcj18 – îndeamnă organizatorii.

 

Comentarii

comentarii