Acasă Actualitate Săptămâna porților deschise la Universitatea de Științele Vieții Timișoara!

Săptămâna porților deschise la Universitatea de Științele Vieții Timișoara!

DISTRIBUIȚI

În perioada 22 – 26 aprilie 2024, Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara organizează o campanie de promovare a ofertei educaționale a celor 6 facultăți, la care vor participa liceeni din Timișoara și din județele învecinate.

,,Săptămâna porților deschise la Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara vă oferă o serie de activități și informații valoroase despre programele academice, facilitățile, oportunitățile de cercetare din viața campusului.

Aprofundați-vă cunoștințele despre specializările din domeniul științelor vieții, interacționați cu cadrele didactice și studenții, explorați laboratoarele și facilitățile tehnologice, și luați parte la prezentări și sesiuni de întrebări și răspunsuri. Este o oportunitate excelentă să vă imaginați viața de student și să vă faceți o idee mai clară despre ce vă așteaptă în viitorul academic.

Fiți curioși, puneți întrebări și nu vă temeți să visați.

Fie că descoperiți pasiuni noi sau confirmați direcții deja existente, această experiență vă poate ghida către drumul vostru în viață. Dragi liceeni profitați din plin de această oportunitate!”, îndeamnă USV Timișoara.

Comentarii

comentarii