Acasă Actualitate Patru tipuri de înghețată Milka, retrase de la comercializare de pe piața...

Patru tipuri de înghețată Milka, retrase de la comercializare de pe piața din România

459
DISTRIBUIȚI

Patru tipuri de înghețată Milka au fost retrase de la comercializare de pe piața din România de către producător, din cauza prezenței peste limitele legale a oxidului de etilenă.

Autoritatea Națională Sanitar Veterinară anunță că producătorul înghețatei Milka (Froneri Ice Cream Polonia) cere consumatorilor din România să distrugă sau să returneze tipurile de înghețată din infografia de mai jos, din loturile și cu datele de expirare aferente:

Potrivit ANSVSA, Froneri Ice Cream Polonia a fost, la rândul său informată de către unul dintre furnizorii săi cu privire la o problemă de reglementare referitoare la un număr mic de loturi de ingrediente stabilizatoare pe bază de plante, utilizate în producția sa de înghețată și care a afectat, de asemenea, un număr de producători, deoarece acesta este un ingredient comun utilizat la fabricarea înghețatei. Loturile respective de ingredient stabilizator depășesc limitele legale permise de reglementările în materie pentru oxidul de etilenă.

Loturi de înghețată contaminată cu oxid de etilenă, retrase de la vânzare în România. Unele dintre cele mai populare mărci de înghețată sunt vizate de alerta alimentară.

Comentarii

comentarii