Acasă Eveniment Paznic de vânătoare găsit împuşcat în maşină, la marginea unei păduri din...

Paznic de vânătoare găsit împuşcat în maşină, la marginea unei păduri din Timiș

DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 57 de ani a fost găsit împuşcat cu propria armă de vânătoare, în maşina personală, parcată la marginea unei păduri din Timiş. Acesta lăsase un bilet de adio familiei care imediat a alertat autorităţile. 

În noaptea de luni spre marţi, bărbatul de 58 de ani, din Buziaş, a scris un bilet de adio pe care l-a lăsat familiei sale, şi-a luat puşca de vânătoare şi a dispărut.

”La data de 12 iulie 2022, în jurul orei 00:30, un bărbat în vârstă de 58 de ani (paznic de vânătoare) a fost găsit decedat în autovehiculul personal, într-o pădure de lângă oraşul Buziaş. Acesta s-ar fi sinucis cu arma de vănătoare, pe care o deţinea în mod legal”, anunţă IPJ.

Familia a sunat la numărul de urgenţe 112, imediat după ce a găsit biletul, iar ofiţerii de la Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase şi poliţiştii din Buziaş au pornit în căutarea bărbatului. L-au găsit în maşina parcată la marginea unei păduri, în apropiere de Buziaş. Se împuşcase mortal cu propria armă, scrie news.ro.

Medicii ajunşi la faţa locului au constatat decesul, iar trupul acestuia a fost preluat de medicii legişti pentru efectuarea autopsiei.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvărşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi uz de armă fără drept.

Comentarii

comentarii