Acasă Actualitate Penitenciarul Timișoara marchează 10 ani de succes cu programul „o zi cu...

Penitenciarul Timișoara marchează 10 ani de succes cu programul „o zi cu tata”

DISTRIBUIȚI

Penitenciarul Timișoara marchează 10 ani de colaborare interinstituțională în domeniul reintegrării sociale a persoanelor ce se află sub o sancțiune privativă de libertate în cadrul programului „o zi cu tata”, în data de 17 noiembrie 2023, de la ora 10:30, în sala de evenimente a Consiliului Județean Timiș.

La eveniment vor participa personalități din administrația centrală și locală, în frunte cu ministrul justiției Alina Gorghiu, va fi făcută o retrospectivă a activităților și vor fi prezentate și planuri de viitor.

La ora 11:00, va avea loc deschiderea oficială a evenimentului, „o voce prin fapte“ de comisarul de poliție penitenciară Liviu Marica, directorul penitenciarului Timișoara.

Va fi făcut un scurt istoric a începuturilor programului „o zi cu tata“ și prezentate câteva povești de succes din rândul actualilor și foștilor participanți în programul „o zi cu tata.“ Dr. Ioan Băla este promotorul programului.

La ora 12:00, vor fi trase concluziile întâlnirii de directorul general  al Administrației Naționale a Penitenciarelor, comisar șef de poliție penitenciară dr. Dan Halchin, director general adjunct al Administrației Națională a Penitenciarelor, comisar șef de poliție penitenciar Ioana Mihaela Morar și de ministrul justiției, doamna Alina Ștefania Gorghiu.

Comentarii

comentarii