Acasă Actualitate Percheziții DNA la un fost director din Primăria Timișoara

Percheziții DNA la un fost director din Primăria Timișoara

DISTRIBUIȚI

Percheziții ale procurorilor DNA Timișoara, marți dimineața, la locuința lui Florin Răvășilă, fostul șef al Direcției Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse I Est din cadrul Primăriei Timișoara. Pe lângă locuința lui Răvășilă, anchetatorii fac percheziții și la sediul Casei Funerare Octavian și la domiciliul patronului, Octavian Batori, care se ocupă de acțiunile de îngrijire a cimitirelor din Calea Șagului și Rusu Șirianu, dar și la sediul Poliției Locale Timișoara.

În 2020, Răvășilă este acuzat ar fi primit o mită în valoare de 40.000 de euro de la Octavian”. Un fost asociat al acestuia, prezent la întâlnirea cu directorul de la „Patrimoniu Est”, ar fi filmat toată întâmplarea și i-ar fi arătat înregistrarea fostului primar Nicolae Robu. După ce a fost făcută publică înregistrarea, primarul Robu i-a retras lui Răvășilă dreptul de semnătură, cu o săptămână înainte de alegerile locael. După ce la primăria a venit administrația Fritz, Răvășilă s-a transferat pe o poziție de execuție la Poliția Locală Timișoara. Înregistrarea a fost depusă la DNA de fostul asociat al firmei care a dat șpaga.

În luna iunie 2020, Primăria Timișoara a încheiat contract de concesiune cu Casa Funerară Octavian și Adi SRL, pentru cimitirele Radu Șirianu și Șagului, în urma unei licitații începute în februarie.

 

Comentarii

comentarii