Acasă Actualitate Peste 400 de amenzi date de polițiștii rutieri din Timiș, în primele...

Peste 400 de amenzi date de polițiștii rutieri din Timiș, în primele patru zile ale săptămânii. Sunt anunțate controale și în week-end

843
DISTRIBUIȚI
politia rutiera b

În perioada 13 – 16 ianuarie, polițiștii rutieri de la I.P.J. Timiș au dat 444 de amenzi, au întocmit patru dosare penale, au reținut 52 de permise de conducere și au retras 30 de certificate de înmatriculare. „Polițiștii rutieri au desfășurat activități în scopul îndeplinirii priorității naționale în domeniul siguranței rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente”, transmit reprezentanții inspectoratului.

Cele mai multe sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor de viteză, 139, și pentru neutilizarea centurii de siguranță. 95. Cei 52 de șoferi care s-au ales cu permisul suspendat nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depășire și limitele legale de viteză, nu au acordat prioritate de trecere pietonilor sau altor vehicule sau au condus sub influența alcoolului.

Polițiștii atrag atenția că vor desfășura acțiuni de control și în week-end. Încă din dimineața zilei de vineri, 17 ianuarie, aceștia au întocmit un dosar penal, pe numele unui bărbat de 62 de ani. Acesta a fost oprit pentru control pe raza municipiului Timișoara, când oamenii legii au constatat că avea dreptul de conducere al autovehiculelor suspendat.

Comentarii

comentarii