Acasă Actualitate Pianina din Piața Victorie are succes. A fost remarcată și de la...

Pianina din Piața Victorie are succes. A fost remarcată și de la cei de la Holograf – video

DISTRIBUIȚI

Cea mai nouă pianină publică, cea din fața Palatului Farber din Piața Victoriei, are parte de succesul scontat de inițiatorii proiectului Pianine pentru Timișoara. Instrumentul a fost remarcat și de cei de la trupa Holograf, care au surprins un tânăr interpretând la pian cunoscuta piesă „Ochii tăi”. 

Înregistrarea video a fost postată de cei de la Holograf pe pagina lor de Facebook, având peste 50.000 de vizualizări și strângând peste 3.000 de likeuri și inimioare.

„Chiar dacă nu se văd, ochii nu se uită. Străzile Timișoarei au ochi nevăzuți care nu ne-au uitat…Ce surpriză am avut, plimbându-ne azi noapte prin Timișoara! Nu știe (n.r. cel de la pian) că l-am imortalizat!”, au transmis cei de la Holograf.

Pianina a apărut în urmă cu câteva zile în piață, de ea având grijă cei de la Consulatul onorific al Republicii Cehe, care funcționează chiar în Palatul Farber.

“Cei de la Holograf spun că e bine să fie pianine în spațiile publice din Timișoara! Dacă gândiți la fel și doriți să vă implicați, dați-ne de veste! Comunitatea Bulgarilor Bănățeni din Germania e cea care aduce pianinele în Timișoara și s-ar bucura să vi le ofere. Mulțumiri Consulatului Onorific al Republicii Cehe pentru bunăvoința de a se ocupa de pianină”, a răspuns Erwin Bausche, inițiatorul proiectului Pianine pentru Timișoara.

Din 2019 și până acum, Erwin Bausche a adus în România peste 120 de instrumente. E încântat de amplsarea pianinei din Piața Victoriei. 

Comentarii

comentarii