Acasă Actualitate Plantarea CODRU 2023 – la Două Dealuri, Recaș. Veniți!

Plantarea CODRU 2023 – la Două Dealuri, Recaș. Veniți!

DISTRIBUIȚI

Se țin de promisiunea făcută în 2022. Tinerii voluntari de la CODRU îi cheamă pe cetățeni la o nouă plantare, în zilele de 8 – 9 aprilie, la Două Dealuri, Recaș Timiș.

CODRU e aici, acolo și oriunde. Anul acesta ne îndreptăm atenția spre o nouă locație pentru sesiunea de plantare – Două Dealuri, Recaș, unde am identificat o nevoie acută de ecologizare și acțiuni de împădurire. Echipează-te cu energie și voie bună și hai să ne vedem în CODRU să îl facem mai verde! La apus ne vom bucura împreună de muzică live, povestiri din CODRU și multă voie bună – îndeamnă organizatorii.

Participarea este gratuită, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înscriere. Ne ajută să organizăm mai bine fluxul de participanți: https://bit.ly/PlantareaCODRU2023

Va fi amenajată și o zonă de relaxare, unde vei avea parte de muzică live și DJ, food & drinks.

Vă încurajăm să veniți și cu copiii. Cei mici se vor bucura de zonele special amenajate pentru ei cu mai multe activități distractive. E timpul să retrăim împreună atmosfera unică din vară, acum, la începutul primăverii. Ne vedem în 𝐂𝐎𝐃𝐑𝐔! – mai îndeamnă organizatorii.

 

Comentarii

comentarii