Acasă Cultura “Poemul curcubeu”, autor, poetul și realizatorul TV, Robert Șerban – cartea zilei

“Poemul curcubeu”, autor, poetul și realizatorul TV, Robert Șerban – cartea zilei

DISTRIBUIȚI

Cartea zilei, la Timișoara: “Poemul curcubeu”, autor poetul și realizatorul TV de emisiuni culturale, Robert Șerban. ”Sunt tare-tare bucuros că a apărut cartea asta și împărtășesc cu voi bucuria!”, spune poetul.

Iată istoria pe scurt a acestei spectaculoase cărți, spusă de Robert: ”Acum doi ani, m-am “încordat” și am vrut să(-mi) arăt că pot scrie poezie continuu, timp de opt ore. Și am scris – pe o bobină de hârtie – fiecare vers cu o altă culoare. A ieșit “Poemul curcubeu”, căruia Casa de Pariuri Literare i-a dat nu doar formă de carte (pe hârtie, cu ilustrații color), ci i-a făcut și o ediție sonoră, cu – pam-pam! – videobook”.

Evident că Robert aduce și mulțumiri celor care i-au editat volumul: ”Mulțumesc celor care au ajutat la apariția “Poemului curcubeu”: scriitorului și editorului un cristian, editorului Tudor Bogdan Alexandru, redactorei Maria Petricu, graficianului Paul Burcia, curatoarei Mirelei Stoeac-Vlăduți (care m-a invitat să fac performance-ul), Alexandrei Boaru (care a filmat cele opt ore din “ziua de lucru a poetului”, cum s-a chemat performance-ul), Josephei Blanchet (pentru fotografia de pe coperta 1), Arianei Vulpe (care mi-e alături tot timpul și a realizat fotografiile din carte)”.Cartea se poate comanda de pe siteului editurii, aici: https://cdpl.ro/…/poemul-curcubeu-un-experiment-robert…/. În Timișoara, ea se găsește la librăria “La Două Bufnițe”.

 

Comentarii

comentarii