Acasă Actualitate Blitz: un poliţist somnoros în timpul serviciului – FOTO

Blitz: un poliţist somnoros în timpul serviciului – FOTO

403
DISTRIBUIȚI

Incredibil, dar adevărat! Până şi poliţiştii sunt oameni şi, din când în când, mai şi dorm. Asta nu ar fi o problemă, însă unii poliţişti dorm chiar în timpul serviciului. În dimineaţa zilei de 17 februarie, un echipaj al poliţiei de la Secţia 2 " patrula" pe un drum impracticabil din spatele fabricii AEM din zona Soarelui. În realitate, însă, unul dintre cei doi poliţişti aflaţi în maşina de poliţie dormea de mama focului. Supăraţi că cineva are curajul să-i pozeze pe domeniul public, cei doi oameni ai legii au coborât din maşină pentru a cere explicaţii.

{vsig}galerie/politisti{/vsig} Cu un limbaj vulgar şi cu o agresivitate ieşită din comun, poliţiştii Secţiei 2 au cerut socoteală reporterului ZIUA de Vest. După ce apele s-au mai calmat, oamenii legii au avut de spus doar că se aflau în misiune.

Misiune pe un câmp pe unde prea puţină lume trece pentru a le strica somnul dulce de dimineaţă. Culmea este că la doar câteva minute după ce au fost fotografiaţi s-a terminat şi misiunea celor doi poliţişti. Probabil deconspiraţi, aceştia şi-au mutat locul de filaj în altă parte, departe de ochii trecătorilor. "Vor fi efectuate verificări şi se vor lua măsuri legale dacă se constată că poliţiştii au greşit", spune purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Emil Andrei. Atunci când vine vorba despre sporuri şi măriri salariale. poliţiştii sunt printre primi bugetari care bat cu pumnul în masă.

Anul trecut. aceştia au făcut şi un marş de protest în capitală. pentru a obţine mai mulţi bani de la guvern. Însă atunci când vine vorba despre muncă. unii poliţişti mai sunt prinşi în ofsaid.

Comentarii

comentarii