Acasă Eveniment Poliţist din vestul țării, târât cu maşina de un şofer beat şi...

Poliţist din vestul țării, târât cu maşina de un şofer beat şi fără permis

2646
DISTRIBUIȚI
Reprezentanti ai Politiei Nationale, ai Politei Locale, Jandarmeriei si Serviciului de Politie pentru Interventie Rapida, verifica participanti la trafic si pietoni dupa ora la care a intrat in vigoare interdictie de deplasare stipulata in ordonanta militara numarul 2, inTimisoara si in imprejurimi, luni, 23 martie 2020.

Poliţist târât cu maşina de un şofer băut şi fără permis! Incidentul s-a produs în apropiere de localitatea Biharia, județul Bihor. Șoferul, un cetăţean maghiar, de 36 ani, cu reşedinţa în Oradea a fost reținut în cele din urmă. Iar polițistul a fost dus la spital. Din fericire, el a scăpat cu leziuni uşoare şi a fost lăsat acasă.

Un polițist de 51 de ani, din cadrul Serviciului Rutier Bihor, a fost târât și abandonat pe carosabil de un bărbat care conducea băut și fără permis.

“Bărbatul care conducea autoturismul respectiv a oprit în afara părții carosabile, însă, ulterior, s-a pus în mișcare cu viteză redusă, moment în care polițistul, pentru a-l determina să oprească, a pus mâna pe brațul stâng al șoferului, prin geamul de la portiera stânga față, care era coborât.

Conducătorul auto și-a continuat deplasarea, mărind viteza, fapt ce a determinat dezechilibrarea polițistului, care în cădere s-a prins cu mâna de volanul autoturismului.

Conducătorul auto nu a oprit autoturismul, deși polițistul i-a strigat de mai multe ori să oprească. Acesta a fost târât astfel pe o distanță de aproximativ 2-3 metri, pe partea carosabilă, iar apoi s-a rostogolit pe carosabil”, a declarat comisar-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța, pentru bihon.ro.

Bărbatul a fost identificat de polițiști, care l-au oprit în trafic la aproximativ 7 km de locul incidentului. Este vorba despre un cetăţean maghiar de 36 de ani, cu reședință în municipiul Oradea, județul Bihor.

În urma verificărilor s-a constatat că bărbatul respectiv nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Comentarii

comentarii