Acasă Eveniment Copilul bătut în pacul din Parța are clavicula fisurată și are nevoie...

Copilul bătut în pacul din Parța are clavicula fisurată și are nevoie de o lună de spitalizare – Video

3039
DISTRIBUIȚI

Un copil de 14 ani din Timiş a fost zdrobit în bătaie după o joacă nevinovată în parc. A lovit o fetiţă cu mingea, din greşeală. Furioşi, părinţii acesteia s-au răzbunat cu sălbăticie. Băiatul s-a ales cu clavicula ruptă şi are nevoie de o lună de spitalizare.

Şocaţi, copiii aflaţi la joacă în parcul din Parța încearcă s-o convingă pe femeie să nu mai dea. În timp ce este trântit la pământ, băiatul de 14 ani primeşte lovitură după lovitură. La un moment dat, apare şi soţul femeii. Îl ridică pe adolescent în aer şi-l aruncă în cap.

”Exact ca şi cum ai ridica un animal. Nici într-un animal nu dai şi l-a trântit de pământ şi cred că Dumnezeu a făcut să facă de umăr, că altfel putea să cadă în cap şi să rămână paralizat”, spune bunica băiatului.

De când a văzut imaginile cu nepotul ei bătut, bunica nu-şi mai revine. Femeia povesteşte că totul a pornit de la o joacă.

”Ei s-au jucat, jocurile copilăreşti: “Ţară, ţară, vreau ostaşi!”. Şi cum a aruncat cu mingea, nepotul meu, fără să vrea, i-a căzut la fetiţă mingea din greşeală în cap. Nu ştiu exact, s-a dus fetiţa la părinţii ei sau au auzit-o plângând, pentru că stau şi ei aproape”, declară bunica băiatului.

Vecinii sunt şi ei şocaţi.

”Vai de capul meu! E un om fără suflet, eu nu ştiu cum poţi să dai într-un copil. Vai de mine, extraordinar!”, exclamă un vecin.

Băiatul este în spital cu clavicula fisurată. Va avea nevoie de 28 de zile de îngrijiri. Traumele ar putea rămâne însă pe viaţă.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Părinţii copilului bătut au făcut şi ei plângere la poliţie.

Comentarii

comentarii