Acasă Actualitate Poliţist din vestul țării, vedetă pe TikTok, după ce iubitele lui s-au...

Poliţist din vestul țării, vedetă pe TikTok, după ce iubitele lui s-au certat pentru el

DISTRIBUIȚI

Telenovelă în toată regula în Ştei, judeţul Bihor. Un poliţist a devenit fără voie vedetă pe TikTok, după ce fosta şi actuala iubită s-au certat în filmări din cauza lui.

Mai precis, tinerele şi-au trimis una alteia „săgeţi” din cauza omului legii, care se pare că nu poate renunţa la niciuna dintre ele. Actuala iubită a vrut să îşi protejeze „băiatul” şi a postat un filmuleţ în care se laudă cu noua sa cucerire, scrie ebihoreanul.

Pe fundal se aude şi piesa lui Liviu Teodorescu „Mulţumesc”, cu versurile “Ție vreau să-ți mulțumesc/Că n-ai știut s-o iubești/Ție vreau să-ți mulțumesc/C-ai știut doar s-o rănești/N-o să te mai sune, acum e pe mâini bune/Am reparat tot ce-ai stricat”.

Replica fostei iubite nu a întârziat să apară. Aceasta a postat la rândul său un apel telefonic înregistrat, în care bărbatul îi spune că o iubeşte încă. Asta în timp ce s-ar fi aflat cu cealaltă în vacanţă, la mare. „Vreau doar să îţi arăt cât de naivă poţi să fii. Bănuiesc că recunoşti vocea iubitului tău. Iubitul tău drag, în timp ce era la mare, mă sună pe mine să-mi spună chestia asta (n.r că o iubeşte) şi din păcate nu este tot. Persoana cu care eşti nu este aşa cum te-ai aşteptat”.

Video aici.

Comentarii

comentarii