Acasă Eveniment Polițiștii au prins un bărbat care a furat de mai multe ori...

Polițiștii au prins un bărbat care a furat de mai multe ori portofele și telefoane lăsate nesupravegheate în restaurante din Timișoara

DISTRIBUIȚI

portofel-pierdut-restituitMiercuri, 6 aprilie, polițiștii au reținut un bărbat bănuit că a furat portofele cu bani și acte, dar și un telefon mobil. Acesta ar fi acționat pe 11, 13 și 18 martie în trei restaurante diferite din Timișoara. Valoarea totală a prejudiciilor este de 4.500 de lei, fiind recuperată numai o parte a acestora.

În data de 05 aprilie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Timișoara au identificat un bărbat de 53 de ani bănuit de săvârșirea infracțiunii de «furt calificat» în formă continuată. În fapt, în zilele de 11.03.2022, 13.03.2022 și 18.03.2022 a.c., profitând de neatenția persoanelor care se aflau la masă în 3 restaurante din Timișoara, acesta ar fi sustras portofele cu sume de bani, acte personale și un telefon mobil din poșetele lăsate pe scaun. Prin infracțiunile săvârșite, a fost creat un prejudiciu în valoare de 4.500 de lei. Prejudiciul a fost recuperat parțial”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Bănuitul au fost reținut pentru 24 de ore la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul inspectoratului. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

Comentarii

comentarii