Acasă Eveniment Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au găsit un TIR furat

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au găsit un TIR furat

883
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat un cetăţean român care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui camion marca Volvo, în valoare de 25.000 de euro, căutat de autorităţile din România.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II -Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român în vârstă de 43 de ani din Prahova, la volanul unui TIR marca Volvo, înmatriculat în România. La controlul de frontieră, şoferul a prezentat pentru mijlocul de transport certificatul de înmatriculare emis de autorităţile române. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că mijlocul de transport figurează ca „bun pentru folosirea ca probe în cadrul procedurilor penale – furt“, alertă introdusă de autorităţile din România.

Şoferul a declarat că nu ştia că autovehiculul este căutat de autorităţile din România şi că el este doar şofer la societatea de transport care deţine TIR-ul. Mijlocul de transport, în valoare de 25.000 euro, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

Comentarii

comentarii