Acasă Eveniment Polițiștii locali din Timișoara au fosta ținta agresorilor, în week-end-ul proaspăt încheiat

Polițiștii locali din Timișoara au fosta ținta agresorilor, în week-end-ul proaspăt încheiat

DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au intervenit în două cazuri cu violență, petrecute în zona centrală a orașului, în acest week-end. În ambele cazuri, agresorii și-au vărsat din nervi și asupra oamenilor legii.

Primul caz a avut loc în seara zilei de vineri, 13 decembrie, în jurul orei 23, când polițiștii locali aflați pe strada Alba Iulia, au fost sesizați de un bărbat de 40 de ani că a fost înjurat și scuipat de un alt bărbat, în Piața Victoriei. Imediat polițiștii locali s-au deplasat pentru a verifica aspectele relatate, identificându-l pe P.V., de 39 de ani, din Timișoara.

Luat la întrebări, acesta a devenit agresiv, lovindu-l pe unul din polițiștii locali cu pumnul în zona abdominală. Ca urmare, bărbatul a fost sancționat cu 1.000 lei, conform Legii 61/1991, și predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Al doilea caz a avut loc sâmbătă, în jurul orei 23.45, tot în Piața Victoriei, când patrula de polițiști locali a observat pe platoul din fața Operei un bărbat care tulbura liniștea publică și agresa persoanele din zonă, fiind într-o avansată stare de ebrietate. Mai mult, acesta avea asupra sa și un cuțit.

Bărbatul a fost identificat drept G.N., de 37 de ani, din Hunedoara. Acesta nu a vrut să se supună controlului corporal, lovind cu pumnul în fața polițista locală din patrulă. Acesta a fost însă imediat imobilizat și încătușat, fiind predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

„În ambele cazuri, după prezentarea în fața procurorilor, pe numele celor doi au fost emise mandate de arestare preventivă pe 29 și respectiv 30 de zile”, au transmis polițiștii locali.

Comentarii

comentarii