Acasă Administraţie Poliţiştii locali timişoreni, obligaţi să fie şi ghizi pentru turişti

Poliţiştii locali timişoreni, obligaţi să fie şi ghizi pentru turişti

445
DISTRIBUIȚI

ghid1

Polițiștii locali timișoreni au, începând din această săptămână, și rol de ghizi pentru turiști și nu numai. Modificarea vine la sugestia primarului Nicolae Robu.

Începând din această săptămână, polițiștii locali din teren au intrat în posesia Ghidului Legislativ al Polițistului Local, actualizat conform reglementărilor legislative în vigoare, informează reprezentanții Poliției Locale Timișoara. Pe lângă celelalte dotări precum stație de emisie-recepție, cătușe, tomfă, spray paralizat, procese verbale, Ghidul face parte din echipamentul cu care polițistul local merge în patrulare în stradă.

Au fost introduse în Ghid și informații legate de locații ale unor instituții și obiective care i-ar putea interesa atât pe timișoreni, cât și pe turiștii care vizitează Timișoara. Astfel, polițiștii locali vor putea da informații referitoare la adresele instituțiilor publice de interes general, unități spitalicești, universități, instituții cu cultură, precum și farmacii non-stop, hoteluri și cluburi unde turiștii ar putea petrece timpul liber.

Comentarii

comentarii