Acasă Actualitate Polonezii de la Kuchinox vor construi o fabrică în Timiș

Polonezii de la Kuchinox vor construi o fabrică în Timiș

DISTRIBUIȚI

Producătorul polonez de articole sanitare Kuchinox are în plan deschiderea unei fabrici de profil în România, în județul Timiș. Proiectul este aproape de finalizare și așteaptă ultimele aprobări din partea conducerii companiei.

“Kuchinox a căutat o locație cât mai apropiată de piețele vestice. Proiectul este acum aproape de finalizare, un anunț fiind așteptat din Polonia în perioada următoare”, au declarat pentru Profit.ro surse apropiate companiei.

Kuchinox a fost înființată în 1997, la Lodz, și la început a produs, importat și distribuit articole sanitare de bază. Ulterior, însă, oferta a fost extinsă cu soluții destinate bucătăriilor și băilor, astfel că în prezent Kuchinox vinde peste 2.000 de produse, în Polonia, România, Ucraina, Slovacia, Cehia și Germania.

Cel mai important proiect al ultimilor ani pentru compania poloneză a fost dezvoltarea unei fabrici de chiuvete din granit lângă orașul Poznan. Pe piața românească a instalațiilor și articolelor sanitare sunt active mai multe companii cu acționariat polonez, printre cele mai cunoscute fiind Cersanit și Ferro.

Sursa: profit.ro

Comentarii

comentarii