Acasă Actualitate Pomană electorală oferită de Dominic Fritz, din banii timișorenilor

Pomană electorală oferită de Dominic Fritz, din banii timișorenilor

DISTRIBUIȚI

Pâine și circ. Asta le-a pregătit primarul Dominic Fritz timișorenilor în perioada campaniei electorale. Organizația de Management al Destinației Timișoara, faimoasa asociație a orașului nostru care a acordat premiul în valoare de 30.000 euro președintelui Moldovei, doamna Maia Sandu, a început să organizeze evenimente, acum în campanie electorală.

”Primarul Fritz, in calitate de președinte al acestei organizații, în lipsă de proiecte pentru orașul nostru pe care să le promoveze in perioada asta, s-a gândit că nu ar fi nimic mai potrivit decât să ofere circ și pâine timișorenilor!”, spune consilierul local Roxana Iliescu.

Astfel, în colaborare cu Asociația Patronală Horetim, Organizația de Management al Destinației Timișoara, organizează ”Picnic Atipic”, în mai multe cartiere din Timișoara. Pomana electorală constă în standuri cu mâncare și, gratuit, mai multe activități pentru copii și părinți. În mod total “întâmplător”, “Picnic atipic” va avea loc lunar, în 21 aprilie, 19 mai, 2 iunie și 7 iulie, adică exact pe perioada de campanie.

Cu alte cuvinte, primarul Fritz a avut ideea genială ca pe banii timișorenilor, să organizeze evenimente cu scop electoral, în propriul beneficiu. Iar ca urma banilor să fie greu de dibuit, evenimentul a fost inclus în campania Timișoara pentru TINEri inițiată de Consiliul Consultativ pentru Tineri al Municipiului Timișoara.

Comentarii

comentarii